PARSA RAYANE

در این وبلاگ شما می توانید مطالبی در مورد فناوری ،اخبار دنیای الکترونیک،عجیب ترین دانستنیها و..را مطالعه کنید.

PARSA RAYANE

در این وبلاگ شما می توانید مطالبی در مورد فناوری ،اخبار دنیای الکترونیک،عجیب ترین دانستنیها و..را مطالعه کنید.

پروفسور وین بوک، استاد دانشگاه جورجیا تک آمریکا

 

 
نسل جدید ربات‌های امدادگر در حوادث طبیعی و غیر طبیعی ناجی انسان خواهند بود

پروفسور وین بوک، استاد دانشگاه جورجیا تک آمریکا به عنوان سخنران ویژه در چهارمین سمپوزیوم بین المللی روبوکاپ آزاد ایران سخنرانی کرد.
 
به گزارش ستاد اطلاع رسانی هفتمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران – 2012، پروفسور وین بوک، استاد دانشگاه جورجیا تک آمریکا به عنوان سخنران ویژه در چهارمین سمپوزیوم بین المللی روبوکاپ آزاد ایران در سخنانی باعنوان «ربات‌های امدادگر و توانایی آن‌ها در امداد رسانی» اظهار داشت: در ابتدا باید اعلام کنم از این که به ایران دعوت شدم بسیار خوشحالم و امیدوارم با انتقال تجربیات خود بتوانم به توسعه دانش رباتیک در خصوص ربات‌های امدادگر کمک کنم.
استاد دانشگاه جورجیا تک آمریکا با ارائه تعریفی از امداد رسانی و کاربردهای ربات‌های امدادگر در حوادثی همچون زلزله گفت: در حال حاضر هنوز از نیروهای انسانی در حوادث طبیعی مثل زلزله برای امدادرسانی استفاده می‌شود و حضور ربات‌های امدادگر در این حوادث در جهان فراگیر نشده است.
وی تصریح کرد: هدف اصلی ساخت ربات امدادگر استفاده از آن به جای نیروی انسانی است چرا که ربات‌های امدادگر می‌توانند با حضور سریع و به موقع در صحنه های زلزله ضمن کمک رسانی به مصدومان از اتفاقاتی که ممکن است برای امدادگران انسانی رخ دهد؛ جلوگیری کنند.
وی یادآور شد: نکته دیگر این که نسل جدید ربات‌های امدادگر می‌توانند قابلیت حمل و جابه جایی اجسام را در هنگام امدادرسانی داشته باشند.
پروفسور وین بوک، سپس به تشریح فعالیت‌های طراحی و اهداف کاری امدادرسانی پرداخت و یادآور شد : هدف اصلی حضور در کمترین زمان ممکن و در زمان طلایی برای نجات جان یک مصدوم است.
وی سپس به تشریح قسمت‌های مختلف یک ربات امدادگر پرداخت و در ادامه چرخ‌های مورد استفاده در این ربات‌ها را بررسی کرده و به مقایسه آن‌ها و توانایی انواع مختلف چرخ‌ها در ربات امدادگر پرداخت و گفت : در بحث استفاده از انواع تکنولوژی باطری‌های جدید در ربات امدادگر به نتایج خوبی دست پیدا کرده‌ایم و اهمیت این دست آورد در زمینه‌هایی همچون electric و FPC ها می‌تواند قابلیت 3 ساعت شارژ باطری را به 10 ساعت ارتقا دهد.
استاد دانشگاه جورجیا تک آمریکا سپس با ارائه جدولی، تفاوت‌های وزنی در تکنولوژی باطری‌های ربات امدادگر را تشریح کرد و گفت: هرچه قدر در طراحی ربات‌های امدادگر به کاهش وزن توجه شود میزان مصرف انرژی پایین آمده و می‌توان از باطری‌ها در زمان بیشتری استفاده کرد.
پروفسور وین بوک در ادامه با پخش کلیپی به بررسی شبیه سازی ربات‌های امدادگر مبتنی بر کاربر پرداخت و جزئیات طراحی و قابلیت‌های آن‌ها را تشریح کرد.
وی در پایان گفت: با استفاده از نسل جدید ربات‌های امدادگر در حوادث طبیعی و غیر طبیعی می‌توان جان انسان‌های بیشتری را نجات داد.

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد